Du kan gå til violinundervisning på Bamuk. At lære at spille violin kræver tålmodighed og dedikation. Til gengæld siger man, at violinen er et instrument, der giver mulighed for evig lærdom og udforskning. Det er fordi violinspil og instrumentet i sig selv har så mange nuancer, man kan gå i dybden med.

Undervisning i violin

Når du modtager undervisning i violin på Bamuk, lærer du at håndtere instrumentet. Og så lærer du noder og en grundlæggende rytmeforståelse. Når du er sammen med din lærer gennemgår I en sang eller melodi, og din lærer hjælper dig med de ting, du synes er vanskelige.

Når du tilmelder dig violinundervisning, bliver du automatisk en del af vore orkestre. Når du har lært de grundlæggende ting som violinist, kommer du ind i vores aspirantorkester. Og når din lærer vurderer, at du er dygtig nok, rykker du op i Bastro, som er vores strygeorkester.

Lidt om violinen

Violinen er et gammelt velkendt instrument, og er blandt andet kendt for at være det instrument der ligger den menneskelige stemme nærmest. Udover at violinen betragtes som et yderst udtryksfuldt instrument, bliver den også betragtet som et kunststykke i sig selv og kan fås i meget dyre eksemplarer. Violinen kan bruges inden for mange genrer så som klassisk, jazz, rock, pop eller hård metal.

Verdens dyreste violin

Violinen Lady Blunt blev bygget af Antonio Stradivari til Lady Anne Blunt i 1721. Igennem tiden har violinen flere gange fået titlen som ‘verdens dyreste instrument’. Efter tsunamien i Japan besluttede Nippon Music Foundation i Tokyo, som ejede violinen, at sælge den til gavn for ofrene. Den blev solgt til over 90 millioner kroner.

Solo 20 min.: 464 kr./mdr.
Solo 25 min.: 564 kr./mdr.
Begynderhold: 212 kr./mdr.
Solo 25 min. voksen: 966 kr./forløb

Du kan få undervisning i violin fra 1. klasse og opefter.

Begynderhold
Tid og sted:
Skovlunde Skole, Rosenlund:
- 0.-1. klasse: tirsdag kl. 13.00-13.45
- 2.-3. klasse: tirsdag kl. 13.45-14.30

Skovvejens Skole, Øst: onsdag kl. 13.35-14.25

Soloundervisning
Tid og sted:
Undervisningstidspunkt aftales med din lærer.
For elever i 2.-4. klasse bestræber vi os på at lægge undervisningen på din skole.

Lærere

Initialer: CAH
Telefon: 23564567
Fag: Violin

Vil du gå til Violin på Bamuk?