Unge Synger Klassisk

Konkurrence for unge sangere fra hele Danmark. Unge synger Klassisk er åben for alle sangere mellem 14 og 24 år. Alle deltagere skal synge én dansk romance, sang, ballade og en udenlandsk lied/sang/arie på originalsproget.

KONKURRENCE FOR UNGE SANGERE 14-24 ÅR FRA HELE DANMARK

Unge synger Klassisk er åben for alle sangere mellem 14 og 24 år.

Alle deltagere skal synge (samlet varighed max. 7 min.):
– én dansk romance, sang, ballade (fx Heise, Carl Nielsen, Holmboe)
– én udenlandsk lied/sang/arie på originalsproget (fx Schubert, Brahms, Mozart)

En jury bestående af 4 medlemmer lytter og vurderer alle deltagere, som efter konkurrencen modtager en skriftlig feedback. Der stilles repetitør (pianist) til rådighed på dagen.
Der lægges stor vægt på Unge synger Klassisk skal være en god oplevelse for alle deltagere. Alle forventes at være med hele dagen og lytte og bakke hinanden op, ligesom det ligger juryen meget på sinde, at alle deltagere får en positiv tilbagemelding og gode råd at arbejde videre med.

Konkurrencen er åben for publikum – dvs. at familie, venner o.a. er meget velkomne til at være til stede hele eller dele af dagen.
Det er muligt at købe mad/drikke på Baltoppen. For konkurrencedeltagere vil der være fælles frokost samt drikkevarer og snacks.

Praktisk info

Dato: 4. maj
Tid: kl. 10.00-17.00
Sted: BaltoppenLIVE
Pris: Fri entré

Flere nyheder

1. februar 2024

3. feb.: Dans på Toppen

Oplev Bamuks dygtige danseelever, når de indtager BaltoppenLIVE og leverer et brag af et show lørdag den 3. feb. kl. 15.00. ...
11. november 2020

Traditionsrigt juleshow får nyt format

Når Ballerup Musik- og Kulturskole for 7. år i træk inviterer til det store juleshow, bliver det ikke med en fyldt koncertsal i Baltoppen ...
21. januar 2021

Corona skaber nye muligheder for musikskole

Fælles musikværksted, sangundervisning inspireret af fitness centre og nye samarbejder på tværs. Kreativiteten blandt Ballerup Musik- og Kulturskoles lærere er stor ...