Gratis online workshops i uge 12

Har du lyst til at blive bedre til musikproduktion eller guitarspil. Så slår vi dørene op for gratis online workshops i uge 12. Her kan både begyndere og øvede få fingrene ned i alle aspekter af musikproduktion og få nogle gode tricks til at forbedre sit guitarspil. Læs mere og tilmeld dig her – så ses vi i uge 12!

Musikproduktion

_MGL8321--

WORKSHOP 1
(begynder)

Skriv din
egen musik

Drømmer du om at kunne skrive din egen musik, så er den her workshop lige noget for dig! Vi skal prøve kræfter med et par konkrete redskaber og teknikker til at lave musik med et instrument, stemmen eller begge dele. 

Tirsdag kl. 16-17 (hold1)
Onsdag kl. 16-17 (hold 2)

WORKSHOP 2
(begynder og øvede)

Skriv din egen musik på computer

Drømmer du om at lave elektronisk musik på computeren, er denne workshop lige noget for dig. Vi skal prøve kræfter med online musikprogrammet SoundTrap, som du får en kort introduktion til. 

Tirsdag kl. 17-18.30 (hold 1)
Onsdag kl. 17-18.30 (hold 2)

WORKSHOP 3
(øvede)

Indspil din
egen musik

Denne workshop er et åbent værksted for dig, der er let øvet og erfaren musikskaber, men som har brug for kreativ sparring og søger udfordringer og feedback. Du har allerede et lydkort og arbejder i et DAW efter eget valg.

Torsdag kl. 16-17 (hold 1)
Torsdag kl. 17-18 (hold 2)

Guitarworkshops

_MGL8737

Fingerspils­kombinationer

Fingerspil er en højrehånds teknik, som guitarister møder i alle musikalske stilarter. Vi kigger på Flamenco, Latin, Pop, Rock og Klassik og hygger os med Malaguña, Bossa Nova og fingerspil fra grupperne Green Day og Metallica. Vi ser på forskellige kombinationer fingerspil med to, tre og fire fingre i højre hånd.

Mandag kl. 16.20-17.10
Lærer: Frank Massa

Barréakkorder

Med barré-greb kan du hurtigt udvide dit repertoire af guitar akkorder. Her får du et hurtigt overblik over de mest basic barré-greb og hvordan du bruger dem. Barréakkorder er greb på en guitar (eller andet strengeinstrument) hvor flere strenge presses mod gribebrættet med samme finger

Tirsdag kl. 16.25-17.15
Lærer: Frank Massa

Guitarsolo for begyndere

Kom i gang med at spille den fede guitarsolo. Fælles for alle de største guitarister: Clapton, Hendrix, Gilmour, Luke, er, at de er startet med at lære de 5 toner i en pentaton skala. Workshoppen henvender sig til dig, der aldrig har prøvet at improvisere før, og vil være rettet mod begyndere og lettere øvede i alderen 8-15.

Onsdag kl. 15:30-16:20
Lærer: Mads Kjølby

Fingerpicking på westernguitar

At få guitaren til at lyde som et helt band, kræver lidt øvelse. Bas for sig, akkorder for sig, et ”slap” ind på strengene på 2 og 4 og så en lækker vokal ovenpå. Vi tager udgangspunkt i fingerpicking-teknikken på westernguitar og kurset henvender sig til øvede guitarister fra 12 år og op.

Onsdag kl. 16:30-17:20
Lærer: Mads Kjølby