BAMUK SOMMERFESTIVAL 2023

 

Lørdag den 3. juni kl. 10-18 fylder Ballerup Musik- og Kulturskole (Bamuk) Damgårdsparken med masser af musik, dans, leg og hygge for hele familien, når vi afholder Bamuk Sommerfestival!

Dagen byder på morgensang, en formiddag med en masse aktiviteter for familiens yngste medlemmer, og en eftermiddag for de unge.

Der vil hele dagen være koncerter på den akustiske scene og hovedscenen, hvor både musikskolens dygtige elever og kunstnere udefra vil optræde.

Til børnene er der slush-ice og popcorn i lange baner, til de voksne masser af kaffe, og så er der mulighed for at købe lækker frokost – læs mere længere nede.

Tag søskende, børn, forældre, bedsteforældre og alle vennerne under armen og kom forbi til en hyggelig og festlig dag.

Kom og vind med Mikkel fra Sjov med Musmatik

Til Bamuk Sommerfestival har du mulighed for at vinde præmier til dig og din klasse. Det eneste, du skal gøre for at være med i konkurrencen, er at møde op den 3. juni kl. 10.00 og danse sammen med Mikkel på den store scene.

Du kan vinde på to måder:
1. Du kan dansene godt, og smitter alle andre med din danse energi
2. Ved at komme op på scenen og klappe enten 10’ er venner klappet eller et ”Musmatik halvmaraton – klap”

Du kan øve dig på dansene og klappene allerede nu – du finder videoerne herunder.
Tag dine klassekammerater med – jo flere I er, jo større er chancen for, at lige netop jeres klasse vinder. Og hvem ved, måske er det lige jer, der kommer op på scenen og laver 10’er venner klappet eller et ”halvmaraton” sammen med Mikkel!

10'er venner

2 tabellen

10'er venner klap

5 tabellen

Klap - halvmaraton

6 tabellen

Talpar og smil